Amaro Virgilio, amaro-ul dedicat lui Virgilio Pallini, presedintele companiei Pallini. Lui ii este dedicata eticheta cu barbatul copac, infatisand acest domn de altadata cu un cap de copac care infloreste mai degraba ideei decat fructe. Reteta Amaro este un amestec de traditie si inovatie, un amestec de botanicole amare preluate din vechea reteta secreta a casei Pallini, la care se adauga o serie de condimente care domina aroma lui Virgil. Din aceasta vechea reteta secreta a casei Pallini, se cunosc cateva condimente care domina aroma Amaro Virgilio. Cum ar fi: cinchona calissaia, care o face excelent ca digestiv. Portocala dulce italiana care da prospetime si armonie. Rubarba chinezeasca care da o nota picanta, lemnul-dulce isi lasa aroma inconfundabila pe final care persista in gura chiar si la cateva minute dupa degustare. Cel mai bun mod de a savura acest minunat lichior italian este intr-un pahar cu gheata pisata si frunze de menta. Se poate servi si racit la frigider.