In mijlocul zonei de productie de Gavi, podgoriile de la La Bollina se intend pe 120 hectare inconjurate de dealuri. Cramele care au fost renovate complet cu echipamente de cea mai noua tehnologie. La Bollina Armason este un vin obtinut din struguri Chardonnay recoltati manual cand sunt foarte bine copti si nu sunt foarte mari. Strugurii sunt presati usor si fermentati in rezervoare de otel inoxidabil timp de 6 luni, iar 40% din ei sunt maturati in baricuri pe drojdie. La Bollina Armason este un vin puternic aromat, este proaspat si elegant, cu o aciditate echilibrata.Culoare: Verde-galben, cu reflectii usor aurii Miros: Nuante de fructe proaspete si condiment, imbinate cu un parfum floral delicat.Gust: Un buchet echilibrat fructat de pere, pepene, paine prajita si unt proaspat. Finis: Lung care te duce cu gandul spre un chablis. Asocieri gastronomice: preparate din carne, paste, scoici, peste, branza maturata.